Vinyasa

In deze les vloeien we aan een vlot tempo van de ene houding naar de andere op het ritme van onze ademhaling. Deze vorm is geschikt voor sportieve beginners en gevorderden. Je zal snel vertrouwd worden met verschillende houdingen. Bovendien zijn er steeds variaties voor elke pose (asana). De focus ligt in deze les op actief stretchen, waarbij we dus niet onze handen, armen,... gebruiken om opening te creëren en dieper in een houding te komen, maar wel onze spieren. Zo werken we aan de opbouw van een krachtig en flexibel lichaam. In deze les zal je uitgedaagd worden om af te wijken van het traditionele pad dat we vaak volgen. Heb je dus zin om uit je comfortzone te treden en niet steeds te doen wat normaal van je verwacht wordt, dan is deze les echt iets voor jou!

Slow vinyasa

Hier vloeien we op een rustig tempo van de ene pose in de andere op het ritme van onze ademhaling (zoals altijd ;)). Af en toe worden er rustmomenten ingebouwd. Deze les is minder intens dan de gewone Vinyasa. Ze is dan ook geschikt voor elke yogi. Ook hier ligt de focus op actief stretchen, waarbij we dus niet onze handen, armen,... gebruiken om opening te creëren en dieper in een houding te komen, maar wel onze spieren. Zo werken we aan de opbouw van een krachtig en flexibel lichaam.

Hatha flow

Tuesdays

10:00 am

Om onze drukke levens te balanceren, is het belangrijk om te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft. Door de bewegingen bewust uit te voeren, kan een synchronisatie van ademhaling en beweging een paradoxale rust brengen in een intensieve pose. Tijdens Hatha flow houden we de poses langer aan en ligt de focus op herstel en interne rust.

Mobility flow

Mondays

4:30 pm

Dit is een dynamische les waarbij mobiliteit, proprioceptie en balans centraal staan. Het is geen typische yogales, maar eerder een mix van functionele bewegingen en yogahoudingen. Deze les zal jou helpen om voor meer stabiliteit te zorgen, een groter bewegingsbereik te creëren en te controleren en vrijer te bewegen op en af je mat.

Functional strength

In deze yoga flow ligt de focus op kracht. Het tempo ligt iets trager om jou tijd en ruimte te geven om de bewegingen te integreren. Elke les is anders en soms zal er aandacht geschonken worden aan specifieke lichaamsdelen en patronen. Via herhaling zal je kracht opbouwen. Verwacht maar dat je jezelf gaat uitdagen, zweten MAAR vooral heel goed gaat voelen op het einde van de les. 

Geleide meditatie

In dit meditatiemoment leer je hoe jij je meest krachtige zelf wordt. Je leert de basistechnieken van mediteren en de kracht van visualisaties.