top of page

Yogaweekend

 

7 - 9 oktober 2022

 

Zin om een weekendje er even tussenuit te gaan, even aan niks moeten denken en gewoon kei hard genieten?

Dan neem ik je heel graag mee op yogaweekend naar een prachtig natuurdomein 'La Ferme du Bois-le-Comte' (in het zuidoosten van België tegen de Franse grens).

Aan yoga doen, superlekker eten en genieten van de natuur. Klinkt zalig toch?

Elke dag staan er minstens twee yogasessies op de planning van rustigere tot pittigere. Ook zal je workshops kunnen volgen over ademhaling, bepaalde patronen en/of houdingen,... 

Lekker en vers eten gaan we zeker doen want het domein zorgt drie keer per dag voor biologische en vegetarische maaltijden (vegan ook absoluut mogelijk!). Dit in de vorm van een koud en/of warm buffet met zo veel mogelijk ingrediënten uit hun eigen tuin. De eerste maaltijd begint vrijdagavond en de laatste maaltijd is de lunch op zondag. 

Daarnaast biedt de omgeving heel veel mogelijkheden om mooie wandelingen te maken, te gaan lopen, kajakken (als het weer het toelaat), lokaal marktje te bezoeken, naar de sauna te gaan,...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder een voorbeeldje van hoe een volledige dag er kan uitzien (planning kan nog wijzigen). MAAAR onthoud vooral: Alles kan en niks moet. Jij doet gewoon waar je zin in hebt ;)

7u45: check-in moment

8u30: ontbijt

10u: vloeiende yogasessie

12u30: lunch

namiddag: omgeving verkennen

17u: workshop

18u30: diner

20u: ontspannende yogasessie (yin yoga, heel rustige flow)

avond: nog gezellig wat babbelen rond een kampvuur (het moet stil zijn om 22 a 23u)

Praktisch:

Je zal met vier op een kamer slapen (er is een beperkt aantal dat met minder kan slapen dus geef gerust aan als je graag wat meer privacy wil). Elke kamer heeft eigen sanitair. 

We zullen in een prachtige ruimte met uitzicht op de natuur en een zuidgericht terras (fingers crossed voor mooi weer ;)) aan yoga doen. 

De prijs komt op €195 per persoon inclusief de maaltijden. 

Mail voor meer info/inschrijven

bottom of page